Bij Anti-Pasti draait alles om drie dingen: rock en roll, Italiaans eten en goede vibes. We zijn muziekliefhebbers en foodies met een serieuze verslaving aan kookboeken.
Maar hoe zijn we hier gekomen? Het begon allemaal bij toeval. Wij zijn een koppel uit Amsterdam dat een pauze nodig had van de grijze winter, dus boekten we in februari 2020 willekeurig een reis naar Napels, Italië, omdat het er zonnig genoeg leek. En laten we zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was. De kunst, geschiedenis en cultuur van Italië boeiden ons altijd al, maar dit keer werden we ook verliefd op het eten.

Toen we terugkwamen in Amsterdam, bleef het Italiaanse eten dat we geproefd hadden door ons hoofd spoken. We wilden meer te weten komen over de mensen achter de gerechten en waar in Amsterdam we de beste ingrediënten konden krijgen. Inmiddels hadden we onze (schoon)broer ook meegesleurd in onze obsessie.
En zo werd Anti-Pasti geboren. We begonnen te schrijven over onze foodie-avonturen, deelden recepten en spraken met de chefs, bakkers en makers die een vleugje Italië naar Amsterdam brachten. Terwijl we de wereld van de Italiaanse keuken verkennen, hebben we een speciale voorliefde voor de onontdekte en gedurfde dingen, in plaats van de overdreven gepolijste of perfecte versies. Het zijn juist de imperfecties en verrassingen die het leven interessant maken, en we brengen die filosofie naar alles wat we doen bij Anti-Pasti.
Dus of je nu een muziekfan, een food lover of gewoon op zoek bent naar goede vibes, we’ve got you covered. Welkom bij Anti-Pasti!